تاریخ : سه شنبه 25 آذر 1399

اطلاعیه گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت

آغاز فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال اول سالتحصیلی 1400-1399

مشارکت در ارزیابی کیفیت تدریس اساتید فرصتی است برای تغییر و ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاه
به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند؛ با توجه به شروع فرایند ارزشیابی اساتید در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399، لازم است کلیه دانشجویان محترم در بازه زمانی 1399/10/05 لغایت 1399/12/04 با مراجعه به سامانه آموزشی سما نسبت به تکمیل فرم ارزشیابی اساتید اقدام نمایند.
شایان ذکر است، بر اساس دستورالعمل‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، قبل از آغاز امتحانات پایانی هر نیمسال تحصیلی می‌بایست اعضای محترم هیأت علمی و مدرسین گرامی توسط دانشجویان مورد ارزیابی قرار گیرند. نتایج این ارزیابی محرمانه بوده و صرفا میانگین امتیازات به منظور ارتقای کیفیت امر آموزش مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین به اطلاع مدرسین و اعضای هیأت علمی محترم می‌رساند؛ با توجه به تصمیم گروه ناتک؛ مشاهده میانگین ارزشیابی هر درس منوط به ثبت نهایی نمره درس می‌باشد.

با آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون
گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت